Nieuw! TPS Studio

May 14, 2020 by  
Filed under Fashion, Featured Items, General, Team

Ken je TPS.STUDIO al? Je kunt het boeken voor events, lezingen en trainingen, modeshows en voor opname van theater- en televisieproducties. Het een imposant gebouw aan de Laan van Spartaan in Amsterdam-West, waar we al enige tijd ons hoofdkwartier hebben. De lokatie is oorspronkelijk gebouwd als theater in 2013, ligt vlak aan de ring A10 (exit S105) en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Door de ruime opzet van het gebouw kunnen we COVID-19 veilig werken. 

TPS.STUDIO bestaat uit 1100 vierkante meter aan diverse ruimtes. Indeling: ontvangst en toiletten op de begane grond, een foyer met bar en keuken op de eerste verdieping, een 12m hoog theater/studio met plek voor 400 mensen en backstage op de tweede etage en diverse veelzijdige ruimtes op de derde en vierde verdieping. De studio is de eyecatcher en het centrum van het gebouw. Ze is uitgerust met een high end licht- en geluidsinstallatie, is voorzien van krachtstroom ( 3x125A) en glasvezel internet (100Mbit). De zaal biedt ruimte aan 400 mensen. Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelen en is voorzien van een lift.

Er kan veel in TPS.STUDIO. Je kunt je eigen productie- en hospitality-team meenemen. Licht en geluid regelen wij voor je. Ook kunnen we je van dienst zijn met ons netwerk, wij kennen producenten, professionals in haar en make-up en cateraars.

Kijk op de website van TPS Studio voor meer informatie. Wil je een keer komen kijken? Dat kan. Stuur ons een email en we nemen contact met je op.

Comments

One Response to “Nieuw! TPS Studio”

  1. David says:

    nice concepts I ve been following ur event for a while now, I ve a post related to fashion check it out here https://contviews.com.ng/5-common-mistakes-men-make-in-fashion/

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!